Site icon Mangalia News

Show la Mamaia! Surorile gemene Mălina și Iulia Milea, foste campioane la gimnastică, debut pe scena de la Bikini Fitness (galerie FOTO)

Scena din Piațeta Cazinoului de la Mamaia a găzduit o nouă ediție a concursului Miss & Mister Fitness România, în organizarea Federației Române de Culturism și Fitness, în parteneriat cu clubul Power Gym Constanța (președinte, Dan Pandelea).

În urma punctajului cumulat, câștigători ai întrecerii au fost declarați Mara Zidărescu (Retro Gym) – Miss Fitness România 2022 și Ciprian Borcan (Timfortis Timișoara) – Mister Fitness România 2022.

„Această competiție frumoasă dedicată categoriilor de plajă, Bikini Fitness și Men’s Physique, a adunat la start sportivi foarte bine pregătiți care au pus în dificultate juriul condus de Călin Brehaiță, președintele comisiei de arbitri! Felicitări tuturor participanților și mulțumiri tuturor sponsorilor și partenerilor acestui eveniment!“, a fost mesajul lui Gabriel Sebastian Toncean, președintele Federației Române de Culturism și Fitness.

Continuarea, în ziuaconstanta.ro


Exit mobile version