Site icon Mangalia News

TABĂRA PREMIANȚILOR, organizată de Primăria si Consiliul local al comunei 23 August la Pensiunea „Poiana Izvorului” din Sâmbăta de Sus, județul Brașov, a ajuns la cea de a XII-a ediție! Anul acesta vor participa 40 de elevi premianți din școlile comunei, însoțiți de 4 cadre didactice 

”Unul dintre obiectivele prioritare ale Primăriei comunei 23 August este susținerea învățământului, înțeles ca un serviciu de interes public major pentru societatea actuală și viitoare. În acest sens Primăria si Consiliul local al comunei 23 August, au hotărât organizarea, în perioada 29 august – 2 septembrie 2022, a ediției a XII-a – TABĂRA PREMIANȚILOR, la centrul de agrement Pensiunea „Poiana Izvorului” din Sâmbăta de Sus, județul Brașov.
Grupul va fi format din 40 elevi (locurile I, II, III, din clasele V-VIII) si 4 cadre didactice însoțitoare. Costurile aferente, respectiv pensiune completă, cheltuieli transport și transportul în excursii, sunt asigurate de Primăria si Consiliul Local al comunei 23 August.
Felicitări, pentru rezultatele excelente!”, afirmă primarul Mugur Viorel Mitrana, pe pagina sa de socializare).


Mangalia News, 07.07.2022.


Exit mobile version