TABĂRA PREMIANȚILOR, organizată de peste 12 ani de Primăria și Consiliul Local al Comunei 23 August, pentru cei mai merituoși copii ai localității [galerie FOTO]

0
1126

farmec.ro
carturesti.ro%20

TABĂRA PREMIANȚILOR. Copilărie…, vremea poznelor, a bunicilor de la țară, a jocurilor inventate ad-hoc, a prietenilor de pe uliță, a taberelor în care aduni amintiri, prieteni, informații despre nimic și despre toate, in doar câteva zile de trăiri intense, de experiențe de neuitat!

Așa este TABĂRA PREMIANȚILOR, organizată de peste 12 ani de Primăria și Consiliul Local al Comunei 23 August pentru cei mai merituoși copii ai localității. An de an, nu se precupețește niciun efort pentru a asigura acestor copii cea mai frumoasa parte a vacanței de vară.

Anul acesta baza distracției s-a stabilit la Bușteni, de unde în fiecare zi (între 20-25 August), cei 55 de copii premianți au vizitat diferite obiective turistice, culturale, istorice, rezervații naturale sau, pur și simplu, zone de agrement, doar e vacanța lor, a copiilor, e important sa se joace in aer liber, sa socializeze, sa se împrietenească cu natura…

Timp de cinci zile, am trecut in jurnalul taberei: Muzeul Cinegetic Posada, Poiana Brașov, drumul vechi de la Poiana Brașov spre Șcheii Brașovului, Biserica Sf. Nicolae și prima școală românească (sala Anton Pann), centrul vechi Brașov cu Muzeul Casa Sfatului, Paradisul Acvativ Brașov, strada Sforii, Biserica Neagră, Cetatea Râșnov, Dino Parc Râșnov, Peștera Valea Cetății Râșnov, traseu montan Cascada Urlătoarea, Piatra Arsă-Babele-Sfinxul, rezervația de jnepeni, coborâre cu telecabina Babele-Bușteni, castelul Peleș și parcul, Mânăstirea Sinaia, Parcul și Cazinoul Sinaia, Gara Sinaia și Muzeul trenurilor, Palatul Cantacuzino și parcul și multe altele.

Ne-am jucat, ne-am încărcat pozitiv, am învățat despre noi înșine, am socializat și ne-am făcut noi prieteni. 

Mulțumim, Primăria Comunei 23 August!
Mulțumim, Consiliul Local al Comunei 23 August!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Instituțiile de învățământ din localitate sunt exemplar dotate, copiii comunei au asigurate toate condițiile pentru o copilărie și o educație de calitate! Când se dorește, se poate! Investiți in viitor, in tineri, in educație și oferiți copiilor excursii (nu numai premianților), tabere, echipamente și dotări pentru toate activitățile pe care le doresc (Cercul Științelor Aplicate, Ansamblul Folcloric “Românașii” și altele).

Ce mai vrem?! Sănătate și liniște în comunitate, ca să continuați și să finalizați ceea ce ați început!

Prof. Magdalena Iacob, august 2019.


 


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply