Site icon Mangalia News

Producătorii de vin din România, prezenți la ”London Wine Fair”, cel mai important eveniment de profil din Regatul Unit, în cadrul căruia sunt expuse vinuri din întreaga lume

România este în topul producătorilor de vin din Europa. Pe lângă bogata tradiție viticolă, noua generație de producători de vin pune accentul pe calitate, iar impresionantele podgorii merită a fi redescoperite.

Ambasadorul României la Londra, E.S. doamna Laura Popescu, a participat marți, 7 iunie 2022, alături de reprezentanții Secției economice a Ambasadei, la deschiderea London Wine Fair, cel mai important eveniment de profil din Regatul Unit, în cadrul căruia sunt expuse vinuri din întreaga lume.
Ambasadorul României a vizitat standurile producătorilor de vin care reprezintă România la eveniment şi care au expus inclusiv vinuri premiate la nivel internațional:
Crama Ceptura;
Domeniile Alexandrion Rhein 1892;
@Domeniile Dropia;
Domeniul Coroanei Segarcea
Crama Basilescu/ La Vie;
@Prodal 94;
Domeniile Averești;
Domeniile Sâmburești;
Cramele Recas;
Crama Stirbey;
Gramofon Wine.

Surse: Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord și E.S. domnul Călin Humă, Consul Onorific al României la Winchester, Marea Britanie.


Mangalia News, 10.06.2022.


Exit mobile version