Producătorii de vin din România, prezenți la ”London Wine Fair”, cel mai important eveniment de profil din Regatul Unit, în cadrul căruia sunt expuse vinuri din întreaga lume

0
542

România este în topul producătorilor de vin din Europa. Pe lângă bogata tradiție viticolă, noua generație de producători de vin pune accentul pe calitate, iar impresionantele podgorii merită a fi redescoperite.

Ambasadorul României la Londra, E.S. doamna Laura Popescu, a participat marți, 7 iunie 2022, alături de reprezentanții Secției economice a Ambasadei, la deschiderea London Wine Fair, cel mai important eveniment de profil din Regatul Unit, în cadrul căruia sunt expuse vinuri din întreaga lume.
Ambasadorul României a vizitat standurile producătorilor de vin care reprezintă România la eveniment şi care au expus inclusiv vinuri premiate la nivel internațional:
Crama Ceptura;
Domeniile Alexandrion Rhein 1892;
@Domeniile Dropia;
Domeniul Coroanei Segarcea
Crama Basilescu/ La Vie;
@Prodal 94;
Domeniile Averești;
Domeniile Sâmburești;
Cramele Recas;
Crama Stirbey;
Gramofon Wine.

Surse: Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord și E.S. domnul Călin Humă, Consul Onorific al României la Winchester, Marea Britanie.


Mangalia News, 10.06.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply