Site icon Mangalia News

Cu prilejul Zilei Naționale a Lecturii, Primăria comunei Limanu a făcut numeroase surprize plăcute elevilor și preșcolarilor din localitate, în parteneriat cu editurile PRESTIGE și NEMIRA

„O încăpere fără cărţi e ca un trup fără suflet!” – Cicero.

Ziua de 15 februarie a fost marcata de celebrarea cititului, cu prilejul Zilei Naționale a Lecturii. Prin urmare, la fiecare clasă și grupă s-au organizat activități culturale, sociale și educationale, pentru evidențierea importanței lecturii în formarea copiilor și tinerilor.
Primăria comunei Limanu reprezentată prin primar Daniel Georgescu, în parteneriat cu editurile PRESTIGE și NEMIRA, au făcut o surpriză elevilor de la Școala Gimnazială Nr. 1 Limanu, pentru a scoate in evidenta importanța lecturii cu prilejul Zilei Naționale a Lecturii.

Preșcolarii noștri au avut ocazia să decopere tainele lecturii, cu ajutorul cărților primite din partea autoarelor Dora Alina Romanescu și Ana Ardeleanu. Vă mulțumim!
Spor la citit!

Ziua Lecturii! Citim împreună! Activitățile au ca scop familiarizarea copiilor cu cărțile, biblioteca, dar mai ales pentru stimularea copiilor să citească, zilnic.
„Cititul e pentru minte, ceea ce e sportul pentru corp“. (Sir Richard Steele).


Mangalia News, 16.02.2022. (A transmis prof. Gela Ivașcu).


Exit mobile version