Primăria comunei Limanu solicită transparență și comunicare din partea autorităților centrale, privind o statistică clară a cazurilor de îmbolnăvire din zonă

0
734

farmec.ro
carturesti.ro%20

Primăria comunei Limanu face un apel către autoritățile sanitare naționale să coopereze și să comunice transparent cu autoritățile locale.

În contextul în care, în mass-media, au aparut în repetate rânduri, informații legate de aglomerația din stațiunile litorale, autoritățile locale din Limanu au cerut Ministerului Sănătații o informare oficială privind situația îmbolnăvirilor, precum și a cazurilor identificate în zona satelor 2 Mai sau Vama Veche.

Atât autoritățile locale cat și agenții economici au luat masuri de prevenire a îmbolnăvirilor cu virusul SARS COV 2 de-a lungul sezonului estival: au fost promovate regulile de igienă, a fost introdusă măsura de a se asculta muzica în surdină în toate cluburile și, totodată s-a cooperat constant cu poliția.

În acest context, autoritățile locale solicita transparență și comunicare din partea autorităților centrale, privind o statistică clară a cazurilor de îmbolnavire din zona.

Este o perioadă critică, iar lipsa de transparență generează speculații, cu efecte directe asupra comunității locale.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

#cereminformatiireale #transparentaincomunicare #gestionareficienta


Mangalia News, 30.07.2020.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply