Site icon Mangalia News

Cum să alegi corect culoarea șosetelor | Șosetăria, secretul picioarelor fericite!

Șosetele sunt acele articole pe care le achiziționezi pentru confortul și sănătatea picioarelor. Puțini sunt cei care acordă importanță materialului și mai puțini cei care se orientează către anumite modele. Un material nepotrivit îți poate cauza probleme serioase, bășici, piele uscată și altele. Totuși, piața este deosebit de ofertantă, astfel că, te vei putea bucura ușor de șosete din material de calitate cu modele și culori care se îmbină armonios cu outfitul tău. 

Materialul

Rolul unei perechi de șosete este acela de a-ți proteja picioarele de materialul încălțărilor, transpirație, praf, răni etc. Un material greșit  ales nu doar că nu le va oferi picioarelor tale confortul necesar ci va afecta și sănătatea pielii. Poți alege bumbacul ca material pentru șosete doar dacă le folosești la ocazii care nu te solicită fizic prea mult. Cele mai adecvate materiale pentru șosete sunt: acrilul sau nylonul, care în plus conferă o senzație plăcută și sunt și foarte versatile. Pentru iubitorii de materiale naturale există lâna merino sau Bamboo.

Aspectul: reguli de bază pentru un look stilat

Magazinele oferă o gamă variată de imprimeuri din care poți alege piese interesante care să îți completeze sau reprezinte stilul. De exemplu, sunt persoane care aleg să poarte sneakers fără șosete, în timp ce alții îi asortează cu o pereche colorată sau stridentă pentru un look de efect. 

Știu că îți plac șosetele în culori vesele dar există anumite situații în care e de preferat să nu le porți deloc. De exemplu, evită-le la întâlnirile de afaceri, pentru ca oamenii să te trateze cu seriozitate. 

Totuși, ce alegem între șosete din bumbac simple, sau cu modele haioase, pentru femei?

Dăruiește-i îmbrăcămintei tale mai multă personalitate, cu accesorii necostisitoare. Nu, nu ne referim la eșarfe sau bijuterii, ci la o pereche haioasă de șosete, în culori explozive, cu imprimeuri din desenele animate preferate și care să adauge un plus de efect hainelor tale obișnuite. 

Iată câteva ponturi pe care le poți urma:


Mangalia News, 02.10.2021. (P).


Exit mobile version