Site icon Mangalia News

Primăria Mangalia va amenaja locuri de parcare pentru medicii care au primit locuințe ANL

Primăria Mangalia va amenaja locuri de parcare pentru medicii care au primit locuințe ANL.

Beneficiarii locuințelor ANL pentru medici din municipiul Mangalia au solicitat administrației locale să amenajeze un parcaj organizat pentru staționarea autoturismelor lor, fiind vorba de terenul ce se află pe domeniul public.

Beneficiarul investiției este Primăria Municipiului Mangalia, care are ca obiectiv realizarea lucrărilor de sistematizare pe verticală și amenajarea parcajului proiectat. Se intenționează a se amenaja 22 de locuri de parcare.

Amplasamentul blocului de locuințe ANL pentru medici, construit recent, este situat în cartierul de locuințe Dobrogea ll, pe un teren aflat în imediata apropiere a racordării pe care strada Neagoe Basarab o realizează la strada Oituz, fiind perimetrat de traseele următoarelor străzi existente: la est strada Gheorghe Asachi, la vest strada Neagoe Basarab; la nord strada Oituz; la sud strada Dimitrie Cantemir.

Lucrările de sistematizare pe verticala generală ce vor fi executate pe întreg terenul de amplasament proiectat – respectiv blocul A.N.L. și parcajul proiectat – vor consta, în principal, în lucrări de terasamente, prin care vor fi asigurate atât pantele, cât și sensurile optime necesare scurgerii și evacuării dirijate a apelor pluviale, spre carosabilul existent al străzii Oituz. (Loredana MIHAI, focuspress.ro).


Mangalia News, 06.08.2021.


Exit mobile version