Site icon Mangalia News

Ateliere de artă, la Școala de Vară organizată de Muzeul Municipiului București

Începem Școala de Vară, la Muzeul Municipiului București! Programul, deja tradiție pentru MMB, este dedicat copiilor și învățării continue. Anul acesta am simțit nevoia celor mici, dar și a părinților, de a ieși din online și de a primi înapoi măcar o parte din normalitatea verilor obișnuite. Cu multă precauție și respectând toate măsurile care se impun, MMB a venit în întâmpinarea acestor nevoi, propunând o varietate de activități educative de vacanță.

Vă invităm să vă înscrieți deja la cele patru serii de ateliere care încep în luna iulie:
Amintiri din copilărie, la Casa Filipescu-Cesianu, cu Artelier D, Proiecte pentru copii. Detalii: https://fb.me/e/X9fjYUkc.

Caravana Muzeelor în Benzi Desenate, la Muzeul Municipiului București, cu Grajdeanu Mihai Ionut. Detalii: https://fb.me/e/1hFgeA9wX.

Ateliere de Reciclare Creativă, la Muzeul Dr. Nicolae Minovici, cu Mădălina Corina Diaconu. Detalii: https://fb.me/e/2de5YKMWP.

Atelierele pentru copii „În vizită la Cecilia Cuțescu Storck”, cu Iulia Iordan. Detalii: https://fb.me/e/1yCfOBJnD.

Pentru înscrieri și detalii legate de fiecare program din „Școala de Vară la MMB”, părinții sunt rugați să trimită un email la adresa educatie@muzeulbucurestiului.ro.

Înscrierile se fac de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 15.00, în limita locurilor disponibile și respectând reguli sanitare speciale. Participarea se face numai pe bază de înscriere și conform categoriei de vârstă indicată în descrierea fiecărui program.

*Desen de Mihai I. Grăjdeanu.


Mangalia News, 15.07.2021.


Exit mobile version