Ateliere de artă, la Școala de Vară organizată de Muzeul Municipiului București

0
915

Începem Școala de Vară, la Muzeul Municipiului București! Programul, deja tradiție pentru MMB, este dedicat copiilor și învățării continue. Anul acesta am simțit nevoia celor mici, dar și a părinților, de a ieși din online și de a primi înapoi măcar o parte din normalitatea verilor obișnuite. Cu multă precauție și respectând toate măsurile care se impun, MMB a venit în întâmpinarea acestor nevoi, propunând o varietate de activități educative de vacanță.

Vă invităm să vă înscrieți deja la cele patru serii de ateliere care încep în luna iulie:
Amintiri din copilărie, la Casa Filipescu-Cesianu, cu Artelier D, Proiecte pentru copii. Detalii: https://fb.me/e/X9fjYUkc.

Caravana Muzeelor în Benzi Desenate, la Muzeul Municipiului București, cu Grajdeanu Mihai Ionut. Detalii: https://fb.me/e/1hFgeA9wX.

Ateliere de Reciclare Creativă, la Muzeul Dr. Nicolae Minovici, cu Mădălina Corina Diaconu. Detalii: https://fb.me/e/2de5YKMWP.

Atelierele pentru copii „În vizită la Cecilia Cuțescu Storck”, cu Iulia Iordan. Detalii: https://fb.me/e/1yCfOBJnD.

Pentru înscrieri și detalii legate de fiecare program din „Școala de Vară la MMB”, părinții sunt rugați să trimită un email la adresa [email protected].

Înscrierile se fac de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 15.00, în limita locurilor disponibile și respectând reguli sanitare speciale. Participarea se face numai pe bază de înscriere și conform categoriei de vârstă indicată în descrierea fiecărui program.

*Desen de Mihai I. Grăjdeanu.


Mangalia News, 15.07.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply