Site icon Mangalia News

Campanie de reciclare a deșeurilor electrice și electrocasnice, la Mangalia

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Internaționale a Reciclării Deșeurilor Electrice, Asociaţia Română pentru Reciclare RoReC, în parteneriat cu Primăria Mangalia și Serviciul Local de Colectare Constanța, organizează, în perioada 28 septembrie – 26 octombrie, o nouă campanie de reciclare a deşeurilor electrice și electrocasnice.

Organizatorii oferă cetățenilor servicii gratuite de colectare a deşeurilor electrice, prin apelarea la numerele de telefon puse la dispoziția acestora, respectiv TelVerde 0800444800, 0720379802 sau prin completarea formularului de comandă disponibil pe site-ul www.colecteaza.ro/contact/.

Astfel, cei interesați pot solicita de luni până sâmbătă, între orele 9.00 – 17.00, preluarea fără niciun cost de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție, a deșeurilor electrice, grele sau voluminoase, care nu depășesc 35kg/comandă. Fiecare deponent va beneficia de tichete de tombolă, conform regulamentului de pe site.

Tragerea la sorţi a taloanelor completate va avea loc, luni, 26 octombrie, orele 13:00, la sediul Poliției Locale Mangalia. Premiile oferite de organizatori vor fi reprezentate de un un cuptor microunde digital, două aspiratoare Bagless, trei blendere și trei cafetiere.


Mangalia News, 02.10.2020.


Exit mobile version