Campanie de reciclare a deșeurilor electrice și electrocasnice, la Mangalia

0
1233

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Internaționale a Reciclării Deșeurilor Electrice, Asociaţia Română pentru Reciclare RoReC, în parteneriat cu Primăria Mangalia și Serviciul Local de Colectare Constanța, organizează, în perioada 28 septembrie – 26 octombrie, o nouă campanie de reciclare a deşeurilor electrice și electrocasnice.

Organizatorii oferă cetățenilor servicii gratuite de colectare a deşeurilor electrice, prin apelarea la numerele de telefon puse la dispoziția acestora, respectiv TelVerde 0800444800, 0720379802 sau prin completarea formularului de comandă disponibil pe site-ul www.colecteaza.ro/contact/.

Astfel, cei interesați pot solicita de luni până sâmbătă, între orele 9.00 – 17.00, preluarea fără niciun cost de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție, a deșeurilor electrice, grele sau voluminoase, care nu depășesc 35kg/comandă. Fiecare deponent va beneficia de tichete de tombolă, conform regulamentului de pe site.

Tragerea la sorţi a taloanelor completate va avea loc, luni, 26 octombrie, orele 13:00, la sediul Poliției Locale Mangalia. Premiile oferite de organizatori vor fi reprezentate de un un cuptor microunde digital, două aspiratoare Bagless, trei blendere și trei cafetiere.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 02.10.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply