Site icon Mangalia News

DROGURI PE LITORAL! Cele mai bune glume făcute pe rețelele de socializare. Avertisment DIICOT

300 de cadre ale Ministerului Afacerilor Interne caută pachete cu cocaină și heroină ce ar avea o puritate de 90%. Deocamdată nu se știe dacă este un nou transport pierdut de traficanți, sau face parte din cel de săptămâna trecută. De sâmbătă, au găsit peste 130 de kilograme de cocaină. Pe unele dintre pachete scrie „CR7” și „FR1”. Între timp, pe rețele de socializare, românii au continuat și ei să facă glume pe seama acestui subiect.

Oamenii din Constanța, dar și turiștii, sunt avertizați să anunțe poliția sau să sune la 112 și să nu le deschidă, dacă găsesc astfel de pachete. Cu toate acestea, unele persoane s-au distrat și au făcut glume despre acest incident.

Avertismentul DIICOT: Sunt droguri cu o concentraţie foarte mare, ce pot pune în pericol viaţa! Iată mesajul de avertizare către populaţie:

„ATENŢIE! Conţinut periculos! Avertizăm cetăţenii din zona litoralului românesc să nu deschidă pachete pe care le găsesc pe plajă, să anunţe cel mai apropiat poliţist, sau să sune la 112, dacă găsesc astfel de colete. Acestea pot conţine droguri cu o concentraţie foarte mare (peste 90%), ce pot pune în pericol viaţa!  În momentul de faţă, pe litoralul Mării Negre, este în derulare o amplă operaţiune, într-un dosar de trafic de droguri, derulată de poliţişti, poliţişti de frontieră şi jandarmi, sub coordonarea DIICOT”. (sursa: Digi24.ro).


Exit mobile version