Alte pachete cu cocaină găsite pe litoral! Peste 130 de kilograme, până acum! Operațiunea de căutare, în plină desfășurare. Poliția avertizează populația!

0
1171

farmec.ro
carturesti.ro%20

După pachetul cu cocaină găsit aseară la Agigea, altă cocaină a fost identificată, ascunsă într-o vestă de salvare.

La 6.50, la Eforie, la 8.20, la Olimp și la 8.20, la 23 august. De asemenea, în urmă cu câteva minute, oamenii legii au mai gasit droguri si la Costinești.

*UPDATE – OPERAȚIUNE CONSTANȚA*

Pe litoralul Mării Negre, se desfășoară, în continuare, operațiunea de căutare a pachetelor susceptibile a conține droguri.

Activitățile au loc în cadrul unui dosar de trafic de droguri și sunt derulate de polițiști, polițiști de frontieră și jandarmi, sub coordonarea DIICOT.

În perioada 5-6 aprilie a.c., pe litoralul din județul Constanța s-a depistat și ridicat cantitatea de 131 de kilograme de droguri.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mesaj important de la Poliția Constanța:

*ATENȚIE! Conținut periculos!*

Reamintim cetățenilor din zona litoralului românesc să nu deschidă pachetele pe care le găsesc pe plajă, să anunțe cel mai apropiat polițist, sau să sune la 112, dacă găsesc astfel de colete. 

Acestea pot conține droguri cu o concentrație foarte mare (peste 90%), ce pot pune în pericol viața! (cugetliber.ro, 07.04.2019).



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply