Site icon Mangalia News

Asociatia ProActiv pentru Comunitate anunță lansarea proiectului social „Competențe temeinice, în vederea unui grad de ocupare crescut”

THP ELEMENTAL INVESTMENTS SRL, în calitate de beneficiar și ASOCIATIA PROACTIV PENTRU COMUNITATE, în calitate de partener,

Vă invită să participați la Conferința de lansare a Proiectului „Competente temeinice, in vederea unui grad de ocupare crescut”, ce va avea loc Luni, 30.07.2018, ora 13.00, la Clubul Nautic Mangalia.

Acest eveniment are ca scop lansarea Proiectului care are drept obiectiv general cresterea gradului de ocupare a somerilor (de lunga durata, varstnici, de etnie rroma, din mediul rural) prin implementarea unui set complex de masuri integrate de ocupare ce vor include programe de FPC, certificarea competentelor dobandite in context non formal, consiliere si orientare profesionala si mediere pe piata muncii.

Conferinţa de lansare va prezenta structura grupului tinta, calificarile ce urmeaza sa se desfasoare in cadrul proiectului, precum si rezultatele urmarite în urma implementării proiectului. De asemenea va prilejui intâlnirea cu cei mai activi profesionişti, conectarea la ultimele tendinţe şi noutăţi din domeniu.

La eveniment vor participa reprezentanţi ai administratiei locale, ai societăţilor comerciale, ai patronatelor in turism si ai mass-media, precum şi membrii echipei de implementare a proiectului şi participantii la programele de formare profesionala.

În speranţa că veţi accepta invitaţia noastră, ne exprimăm convingerea că participarea dumneavoastră va contribui la diseminarea şi valorificarea rezultatelor proiectului.

Vă așteptăm cu drag!

Administrator, THP ELEMENTAL INVESTMENTS SRL,
Theodor PREDUTOIU.

Pentru confirmări și informații suplimentare:
E-mail: office@thpminutinvestment.ro, Tel: 0721. 777.274


Mangalia News, 26.07.2018.


Exit mobile version