Site icon Mangalia News

Solicitați o repartiție de locuință? Doriți spațiu de la municipalitate pentru sediu de asociație sau fundație? Nimic mai simplu: Adresați-vă comisiei SSCÎ!

Solicitați o repartiție de locuință? Doriți să vă clarificați situația juridică a locuinței din patrimoniul municipalității, în care locuiți? Doriți spațiu de la municipalitate pentru sediu de asociație sau fundație?

Nimic mai simplu: Adresați-vă comisiei SSCÎ! (Comisia Socială, Sănătate, Culte și Invățământ).

Este o comisie a Consiliului Local Mangalia, formată din 7 consilieri: Mihai Sorin, Ciuraru Valentin, Ali Leila, Silistra Elena-Alexandra, Ioniță Dragoș, Foleanu Paul și Menabit Ozghiun.

Conform ROF al CL, Comisia Socială, Sănătate, Culte și Invățământ: 

– analizează dosarele cu cereri pentru locuințe și propune Consiliului repartizarea acestora persoanelor îndreptățite;
– analizează cererile pentru sediu ale asociațiilor, fundațiilor, formațiunilor politice de pe raza municipiului și propune Consiliului Local repartizarea de spațiu cu altă destinație decât locuință către acestea.

Cererile și sesizările adresați-le către comisia SSCÎ, la registratura Primăriei. Conform legii, secretarul comisiei, consilier Ciuraru Valentin, este obligat să vă răspundă în maxim 30 zile, cu privire la problema solicitată, sau cu o programare pentru audiență în fața comisiei, pentru a expune solicitarea. (Menabit Ozghiun, consilier municipal).


Exit mobile version