Site icon Mangalia News

Români premiați la Salonul de Inventică de la Geneva. Răzvan Sabie și Iosif Țăposu au câștigat Premiul Presei Internaționale

Români premiați la Salonul de Inventică din Geneva. Răzvan Sabie a reușit să câștige un premiu important la Geneva, la salonul de inventică. Românul a realizat un OZN. ”Aeronava noastră e destinată pentru viteze mari și foarte mari, în viitor. Aeronava are proprietăți foarte bune pentru a merge în supersonic și poate niște mișcări pe care alte avioane sau aparate de zbor nu le poate face. Urmează dezvoltarea proiectului, important este că am pus acest demonstrator în aer”, a spus Răzvan Sabie la Antena 3. 


BOMBĂ! BREAKING NEWS!
Români premiați la Salonul de Inventică!!!

Uraaaaaaa!!!! Uraaaaaaa!!!! Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, Răzvan Sabie, împreună cu domnul Iosif Țăposu, un mare, mare cercetător român, dar ilustru necunoscut în țara asta ingrată, au câștigat la Salonul de Inventică de la Geneva, Premiul Presei Internaționale, unul dintre cele mai mari premii de la acest eveniment!!!! E o mare reușită! Imensă! Imensă! Și nu cu orice, ci cu o Invenție în aviație, care este unul din domeniile de excelență ale acestui neam! Povestea din spatele acestei invenții este de o frumusețe rară, cum numai Dumnezeu o putea face posibilă, dar la acest moment nu vreau să o stric, spunând-o. Poate doar atunci când invenția va fi produsă pe scară largă… Poate că nici atunci… Sunt foarte, foarte fericit!!!! Nici nu știți ce români minunați are țara aceasta!!!! Revin cu detalii, fotografii, filmuleț și un interviu. (Alexandru Cautis pe Fb, 13 aprilie, la 22:48). 

Cadoul meu pentru domnul Iosif Țăposu, un fiu de țăran, un mare cercetător în aviație, care a câștigat săptămâna aceasta Marele Premiu al Presei Internaționale și o medalie de aur, la Salonul de Inventică de la Geneva. Cei care treceți prin frumoasa localitate Ciocanu, din Argeș, să știți că aici s-a născut un mare român. Felicitări, domnule Țăposu! (Și lui Răzvan Sabie, partenerului dumneavoastră, argeșean și el, împreună cu care ați realizat proiectul premiat). Alexandru Cautis, 15.04.2018.


Mangalia News, 16.04.2018.


Exit mobile version