Geneva | Preparatele de aur ale bănăţenilor

0
820
astratex.ro

Două medalii de aur, la Salonul de Inventică de la Geneva, pentru cercetătorii din Timișoara. Aceştia s-au prezentat la standul României din Elveţia cu un unguent pe bază de extract de măghiran și scoarță de mesteacăn, pentru combaterea infecțiilor cauzate de Stafilococul Auriu, dar și un gel împotriva râiei, ce poate fi folosit atât la câini, cât şi la om. Preparatele cercetătorilor din Banat sunt 100% naturale și au reușit să îi impresioneze pe specialiști.

Infecțiile de piele provocate de stafilococul auriu pot fi acum combătute eficient cu ajutorul unui unguent 100% natural. Asta spun cercetătorii care au realizat acest preparat unic în România, cu extract de măghiran și scoarţă de mesteacăn.

“În momentul de față, pe piața produselor fito-farmaceutice nu se găsește un produs care să conțină compuși naturali bio-activi pe bază de mesteacăn și măghiran”, explică Georgeta Pop, profesor Facultatea de Agricultură – USAMVBT.

Potrivit specialiștlor, extrasul de măghiran combate eficient bacteriile, iar coaja de meteacăn are și efect antiinflamator.

“Studiile sau testele biologice pe care le-am efectuat au demonstrat faptul că au acțiune mai mare decât a anitibiticelor folosite, care se găsesc pe piață folosite cu această destinație”, continuă Georgeta Pop.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Un alt preparat din Banat premiat cu aur la Geneva este gelul pentru tratamentul demodicozei. Va putea fi folosit împotriva râiei, atât pe câini, cât şi pe oameni.

Mai mult, pe digi24.ro/regional, 26.04.2017.


 


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply