Site icon Mangalia News

Continuă concertele de sărbători, în Parcul Evergreen din Mangalia

Concertele de sărbători vor continua și la sfârșitul acestei săptămâni, în Parcul Evergreen din Mangalia. Astfel, în ziua de sâmbătă, 9 decembrie, începând cu orele 17.00, cunoscuta interpretă RUBY va încânta publicul cu un spectacol de excepție. În cadrul evenimentului, atmosfera va fi întreținută cu momente coregrafice de tineri talentați ai Mangaliei, precum și de alți artiști locali. O altă artistă cunoscută publicului larg, care va concerta la Mangalia, va fi Andreea Bănică. Alături de ea, vor cânta și dansa pe scena în aer liber, corul ”Galacteea” și Clubul de dans: ”Dans Art”.

Deoarece zilele de 14, 15 și 16 decembrie au fost declarate zile de doliu național, concertul Andreei Bănică, programat inițial pentru 16 decembrie, va fi susținut duminică, 17 decembrie, în aceeași locație.

Seria concertelor de sărbători, organizate în Parcul Evergreen din Mangalia, a fost deschisă de Smiley, sâmbătă, 2 decembrie. Alături de îndrăgitul interpret, au mai cântat și talentați artiști locali, precum: Remus Colcer și grupul vocal Eco Voice. Audiența a fost una numeroasă, în ciuda vremii nefavorabile. Organizatorii apreciază că la fiecare spectacol publicul va fi la fel de numeros și va veni în parcul decorat cu beculețe multicolore și ghirlande pentru a se relaxa în compania artiștilor preferați. (Comunicat primit de la Biroul de presă al Primăriei Mangalia).


Mangalia News, 08.12.2017.


Exit mobile version