ASTĂ SEARĂ! Concert Andreea Bănică, în Parcul Evergreen din Mangalia

0
998

farmec.ro
carturesti.ro%20

La Mangalia, seria concertelor de sărbători va continua duminică, 17 decembrie,  de la ora 17.00, când pe scena în aer liber din Parcul Evergreen va evolua cunoscuta interpretă Andreea Bănică. Ea va susține mai multe momente artistice, cu care va încânta audiența. Programat inițial pentru 16 decembrie, concertul artistei a fost reprogamat, deoarece zilele de 14, 15 și 16 decembrie au fost declarate prin lege zile de doliu național. În deschiderea concertului vor evolua, pe aceeași scenă și artiști locali, precum cei de la Clubul ”Dans Art”.

Înainte de spectacol, copiii prezenţi în parc au ocazia să făcă poze cu Moş Crăciun la căsuţa acestuia, amenajată special pentru cei mici, în apropierea scenei de spectacol. La întâlnirea cu Moșul, fiecare copil este așteptat cu diferite surprize dulci. Atmosfera de sărbătoare din parc este creată de mii de lumini multicolore și ornamente specifice. Zilele acestea, a fost montat un brad de peste 20 de metri, care a fost decorat frumos pentru a fi pe placul copiilor.

Precizăm că, la fiecare sfârşit de săptămână, copii, părinţi şi bunici, de la mic la mare, vin la concerte şi la întâlnirea cu Moşul, în Parcul Evergreen. Primul care a deschis seria concertelor în aer liber, în data de 2 decembrie, a fost îndrăgitul interpret Smiley, care a cântat melodiile preferate alături de fanii săi, prezenți în număr mare la spectacol, în ciuda vremii nefavorabile. Al doilea concert apreciat de public, a fost oferit în data de 9 decembrie de Ruby, o artistă la fel de îndrăgită de public. Seria spectacolelor oferite de Primărie se va încheia în data de sâmbătă, 23 decembrie, cu un concert electrizant susţinut de Anda Adam. Alte momente muzicale din ultima seară de concerte vor fi cu teme folclorice. (Comunicat primit de la Biroul de presă al Primăriei Mangalia).


Mangalia News, 17.12.2017.


 


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply