Site icon Mangalia News

Directia de Cultura si Sport Mangalia: “Am primit cu incantare vestea ca reabilitarea Casei de Cultura din Mangalia este aproape sa intre in linie dreapta odata cu includerea acesteia pe lista obiectivelor ce urmeaza a fi reabilitate dintr-un imprumut ce urmeaza a fi votat in sedinta de Consiliu Local”

Directia de Cultura si Sport Mangalia: “Am primit cu incantare vestea ca reabilitarea Casei de Cultura din Mangalia este aproape sa intre in linie dreapta odata cu includerea acesteia pe lista obiectivelor ce urmeaza a fi reabilitate dintr-un imprumut ce urmeaza a fi votat in sedinta de Consiliu Local.
Da, orasul merita un spatiu public la standarde inalte. Da, parintii din Mangalia merita sa nu stea cu grija ca li se pot imbolnavi copiii ori de cate ori vin la cursurile sau spectacolele din incinta cladirii din cauza mucegaiului.
Nu este un secret ca pe langa acest imprumut se cauta si surse alternative de finantare in speranta de a reduce presiunea asupra bugetului.
In imagine avem Casa de Cultura inainte de montarea mozaicului ca o dovada ca generatiile anterioare au inteles ca trebuie sa lase ceva generatiilor viitoare. E randul nostru sa alegem daca lasam generatiei care vine o cladire moderna sau mucegai”.


sursa: facebook.com/Directia-de-Cultura-si-Sport-Mangalia, Joi, 21.09.2017.


(N.r. Spicuiri din ”Campania de susținere a împrumutului propus votului consilierilor locali pentru ședința ordinară din data de 26 septembrie 2017”).


UPDATE  Menabit Ozzy:

CER PUBLIC DEMISIA DIRECTORULUI DIRECȚIEI DE CULTURĂ ȘI SPORT! 
Cer demisia dlui Nichita Lucian pentru prejudicii asupra bugetului local, cât și pentru inducerea în înșelăciune a cetățenilor Mangaliei în exercitarea funcției de director al unei instituții publice aflată în subordinea Consiliului Local”.

COMENTARII pe marginea articolului:

D.P.Si in ce consta aceasta reabilitare? Nu de alta, dar cam tot ce s-a “reabilitat” in orasul asta a fost mai degraba o dezabilitare…. Casa de cultura isi va pastra fatada? Un proiect facut public n-ar strica pentru ca este una din cladirile cu impact social si turistic a municipiului. Dar niste costuri estimative, cum ar fi niste devize de calcul, cine executa lucrarea, in urma licitatiei publice si termene de executie? Desigur, interesant ar fi si conditiile de executie, dar si ce se intampla in caz de depasire a termenelor de executie…. Pana a privi cu tristete spre partea politica, hai sa privim realitatea asa cum e ea… Prea s-au facut multe fara a se solicita parerea localnicilor, acestia fiind pusi in fata faptului implinit….

M.M.: Daca e dupa doleante, poate faceti un efort sa postati online si proiectele de hotarare, ba chiar si numai hotararile adoptate. Ca sa nu mai stam atarnati, noi, astia „neagreatii“ de primarie, pe “feisbuc” toata ziua, doar, doar o mai “scapa” cate o informatie publica. Aveti un site oficial al primariei, platit din bani publici. Stiti care e ultimul HCL publicat? Uimiti-va! e din 2016! :))) http://mangalia.ro/index.php/categorie/administratie/hcl/


Mangalia News, 21.09.2017.


Exit mobile version