Site icon Mangalia News

Târgul Ofertelor Educaţionale, ediția 2017, „Alege Educația! Este calea către viitorul tău!”

 

Colegiul Economic Mangalia a participat în perioada 18-19 mai 2017, la Târgul Ofertelor Educaţionale, organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean în colaborare cu Liceul Teoretic ,,Callatis” Mangalia, Liceul Tehnologic ,,Ion Bănescu” Mangalia, Liceul Teoretic Negru Vodă, Școala Postliceală FEG Education Mangalia și Școala postliceală ,,Diada” Mangalia, eveniment care s-a desfăşurat în sala de festivități a Liceului Teoretic ,,Callatis” din Mangalia.

La acest eveniment au fost invitați reprezentanți ai autorităților administrației publice locale, precum și reprezentanți ai agenților economici implicați în susținerea învățământului profesional și tehnic și/sau în desfășurarea instruirii practice a elevilor.

Acest eveniment s-a adresat elevilor absolvenţi de gimnaziu şi liceu interesaţi de traseul educaţional şi de formarea profesională sub sloganul „Alege Educația! Este calea către viitorul tău.”

Cu această ocazie şcoala noastră a pregătit un stand organizat de doamna profesoară Stamatin Carmen Liliana, unde a prezentat traseul educaţional privind anul școlar 2017-2018, pentru ca absolvenții de gimnaziu să se poată orienta în alegerea specializărilor pe care aceștia le pot urma în anii de liceu sau de școală profesională.

Pentru realizarea documentarului specializărilor s-au implicat doamnele profesoare Rașid Nelida, Stamatin Carmen Liliana, Oprean Alina Liliana și Dumitru Alina, care au elaborat o serie de pliante, afişe, fluturaşi, roll-up-uri și o prezentare PowerPoint prin care au transmis în diverse forme oferta educaţională 2017-2108.


Mangalia News, 24.05.2017.


 

Exit mobile version