Site icon Mangalia News

OPINII CIVICE: ALEEA TEILOR, LA FINAL! (FOTO)

aleea-teilor-017

Primaria Municipiului Mangalia a anuntat ca lucrarile de modernizare si amenajare a zonei Aleea Teilor si a portiunii de legatura dintre aceasta si Piata Republicii s-au finalizat. Cu aceasta ocazie, vineri, 28 octombrie, se organizeaza “evenimentul prilejuit de finalizarea proiectului”, la Clubul Nautic Callatis, cu incepere de la ora 11:00!

Denumirea Proiectului: “MODERNIZARE SI AMENAJARE ZONA TURISTICA CENTRALA IN MUNICIPIUL MANGALIA (SOSEAUA CONSTANTEI ZONA PIETONALA – PIATA REPUBLICII – ALEEA TEILOR-ZONA 2 – PIETONAL TEILOR SI LEGATURA PIATA REPUBLICII – PLAJA)”;

Proiectantul general: S.C. TEHNO CONSULTING S.R.L., PANTELIMON, JUD. ILFOV;

Constructorul: S.C. RECON SI DOJE S.R.L. BUCURESTI;

Beneficiar: UNITATEA ADMINISTRATIV – TERITORIALA MUNICIPIUL MANGALIA;

Data inceperii proiectului: 10.06.2015;

Data finalizarii, conform contractului: 10.12.2015;

Data finalizarii, declarata: 28.10.2016.

Probabil ca la evenimentul organizat la Clubul Nautic Callatis, reprezentantii Primariei Mangalia vor anunta, printre altele si penalizarile pe care le va suporta Constructorul, pentru intarzierea cu peste 10 luni a lucrarilor.

Ramane de vazut daca se va face referire si la calitatea acestor lucrari care lasa de dorit (lucru care nu s-a intamplat la receptionarea Parcului Evergreen)!

Timpul ramas la dispozitie, pana vineri, la ora 11:00, este mult prea scurt pentru ca finisarile si toate remedierile sa fie executate! Poate se va incheia o “MINUTA” sau un “ACT CONSTATATOR”, in care sa fie trecute toate acestea si cu termene de executie, cine stie?! Timp, insa, pentru strangerea gunoaielor si a materialelor ramase este suficient!

“Speranta moare ultima!”.

Zona Cazinoului:

Gardul din beton, nefinisat!

Mobilier stradal:

Dale de granit sparte la montaj si lucrari neterminate:

Marin Tanase, corespondent Mangalia News. 27 oct.2016.


Exit mobile version