Site icon Mangalia News

Alexandru Căutiș – Apel pentru locuitorii Mangaliei

alex_cautis

Dragii mei mangalieni (“mangalioți” cum vă place vouă să vă spuneți), multora v-au plecat copiii în străinătate din cauză că s-au săturat de minciunile și hoțiile politicienilor. Voi de ce i-ați vota duminică tocmai pe unii care vă fură și vă și mint într-un mod grosolan azi?
Nu vă lăsați înșelați de actualul primar. Pesemne că acesta vă consideră foarte proști din moment ce a făcut un spot publicitar într-un parc “verde”, cu care se laudă, dar care e și azi un șantier cu moloz de pe care a fugit până și constructorul. Nu mai punem că trebuia de mult realizat și că din cauza faptului că s-a depășit termenul de finalizare s-au pierdut banii europeni.
Problema este că acest Radu Cristian vrea să vă prostească și a făcut un clip publicitar cu el în parcul “înverzit”. Adică a pus un petec de gazon și s-a filmat acolo vrând să dea impresia că totul este perfect în parc.
Fac un apel la voi, cetățeni ai Mangaliei: porniți într-o scurtă plimbare pe Faleză, la Grădina de vară, în așa numitul Parc Evergreen (de fapt Ever-gri) ca să vedeți cu adevărat realizările acestui mincinos sinistru. Priviți cu ochii voștri! Priviți cum arată locurile unde ar trebui să vină turiști în curând, cum arată vestigiile pe care ar trebui să le fotografieze, dacă nu ar fi garduri de tablă, cum arată “senzaționalul” Parc Evergreen.
După ce ați văzut cu ochii voștri, mergeți și votați cum vă spune mintea voastră. Să nu uitați însă un lucru: Dacă votați hoți și mincinoși la primărie este ca și cum duminică i-ați mai izgoni și voi, cu mîna voastră, pe copiii cărora le duceți dorul.
Dumnezeu să vă dea gândul bun.
Alexandru Căutiș, 01.06.2016.

(sursa foto: e-stireazilei.ro)


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook




Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro


Exit mobile version