Site icon Mangalia News

Iorguş se simte dator să explice situaţia Sanatoriului Mangalia: „Eu m-am luptat să nu îl pierdem”

REPLICA: Fost primar al Mangaliei, în prezent candidat pentru Primăria Mangalia cu susţinerea ALDE, Zanfir Iorguş nu a putut rămâne nepăsător în faţa informaţiilor referitoare la sanatoriul din municipiu. Pentru că a simţit că eşecul sanatoriului în relaţia contractuală cu o anumită firmă îi este atribuit, Iorguş a ţinut să transmită că, la momentul semnării respectivului contract el nu mai era primar! Ba mai mult, spune Iorguş, nici Laura Condur, fost manager al Sanatoriului Mangalia, nu ar fi avut legătură.
„Eu m-am luptat pentru binele acestui sanatoriu, am luptat ca el să rămână la Mangalia, să nu intre pe mâna unor grupuri de interese, să nu fie trecut în subordinea sanatoriului de la Techirghiol”, a spus fostul edil.
Reamintim că Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Mangalia a fost obligat la plata unei sume exorbitante, către o societate din Râmnicu Vâlcea, în urma unei colaborări ce s-a încheiat, deloc amiabil, în 2011. Astfel, SBRM a fost obligat de Tribunalul Constanţa la plata sumei de aproximativ 800.000 lei, reprezentând lucrări executate şi penalităţi întârziere, dar şi suma de 200.000 euro, cu titlu de daune morale.
Decizia magistraţilor este definitivă! În aceste condiţii, activitatea unităţii medicale ar putea fi blocată!
Mai mult, în replicaonline.ro, Vineri, 27 mai 2016.

Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook




Exit mobile version