Zanfir Iorguș se întoarce în spațiul public. Fostul primar a început să alerge… după o nouă candidatură? VIDEO

0
1548

libris.ro%20
AMAZON! Acum puteți comanda și AICI orice produse din oferta AMAZON! Livrare promptă în România, direct din Germania!
carturesti.ro%20

După doi ani de hibernat în afara politicii, fostul primar de Mangalia și deputat Zanfir Iorguș reapare în spațiul public. Primul pas a fost făcut în urmă cu o lună, printr-o declarație de presă împotriva ”navetiștilor” de la Constanța care au prăpădit orașul cândva atât de frumos din sudul litoralului.

Ieșirea a continuat sâmbătă cu participarea la manifestarea ”Alerg pentru Autism”, organizată de Adrian Gemănaru de la Centrul Marea Neagră. Iorguș a venit cu echipa Rotary InterAct Mangalia, a ținut un discurs în fața mulțimii, s-a pozat cu primarul Constanței, Decebal Făgădău și a alergat pentru autism. Mișcarea i-a prins de minune, mai ales că fostul primar și deputat pare că a pus câteva kilograme în plus.

Potrivit unor informații de culise, Zanfir Iorguș s-ar pregăti să candideze la alegerile locale viitoare pentru funcția de primar al Mangaliei. Acesta a candidat permanent din anul 1996, la toate alegerile locale. Ultimele două confruntări electorale le-a pierdut la mustață. Astfel, în anul 2012, Iorguș a fost votat primar al Mangaliei, însă în ultimul moment Biroul Electoral Central a aprobat contestațiile formulate de PSD, PNL și Cristian Radu, anulând alegerile. Scrutinul a fost repetat, însă Iorguș a pierdut atunci în fața lui Cristian Radu, candidat independent susținut deopotrivă de PSD și PNL. În 2016, Iorguș a candidat din nou, de data aceasta ca independent susținut de ALDE, pierzând pentru a doua oară în fața lui Radu.

Mai mult, pe ordinea.ropiese-auto-mangalia.ro

carturesti.ro%20


Leave a Reply