Site icon Mangalia News

Oportun Mangalia şi Săgeata Stejaru, primele echipe calificate din grupe

Ediția a 25-a a Trofeului „Telegraf”.

Oportun Mangalia (echipament galben-roşu) şi-a asigurat primul loc în Grupa D, înaintea ultimei etape.

Sâmbătă s-au decis primele două formaţii care au depăşit faza grupelor la a 25-a ediţie a Trofeului „Telegraf” la fotbal în sală, chiar dacă mai au de susţinut câte un meci. În turneul principal, Oportun Mangalia a câştigat cu 6-1 întâlnirea cu Real Constanţa, din Grupa D, asigurându-şi prima poziţie şi calificarea în sferturile de finală. În aceeaşi grupă, Telegraf a învins, cu 4-2, pe FC Amicii şi mai speră într-o clasare pe locul secund, în funcţie şi de jocul rezultatelor. În turneul „ultra” old-boys, Săgeata Stejaru s-a impus în derby-ul cu CFR Constanţa, din Grupa E, şi nu mai poate pierde primul loc, astfel că a obţinut biletele pentru semifinale.

În Grupa A, Performer este tot mai aproape de câştigarea grupei, în timp ce Club 29 mai visează la o minune, după ce a depăşit la scor Perla Murfatlar. În Grupa B, Macedonia Ovidiu a trecut de Sparta Techirghiol, iar în Grupa C, Inter Năvodari a obţinut victoria care o menţine în lupta pentru locul al doilea în grupă, trecând de Municipal.

În turneul „ultra” old-boys, în Grupa F, „Tanța și Costel” Medgidia şi-a trecut în cont primul succes la actuala ediţie a turneului.

Duminică vor avea loc încă opt meciuri cu implicaţii în lupta pentru poziţiile fruntaşe şi poate doar în Grupa B avem două favorite, Săgeata Stejaru şi CFR Constanţa. Dar CS Agigea şi AS Vertiroll nu vor depune, cu siguranţă, armele, astfel că se anunţă dueluri de foc.

Continuarea, cu galerie foto, în TELEGRAFONLINE.RO, 31.01.2016.



Exit mobile version