Oportun Mangalia şi Săgeata Stejaru, primele echipe calificate din grupe

0
776

Ediția a 25-a a Trofeului „Telegraf”.

oportun_mangalia_telegraf

Oportun Mangalia (echipament galben-roşu) şi-a asigurat primul loc în Grupa D, înaintea ultimei etape.

Sâmbătă s-au decis primele două formaţii care au depăşit faza grupelor la a 25-a ediţie a Trofeului „Telegraf” la fotbal în sală, chiar dacă mai au de susţinut câte un meci. În turneul principal, Oportun Mangalia a câştigat cu 6-1 întâlnirea cu Real Constanţa, din Grupa D, asigurându-şi prima poziţie şi calificarea în sferturile de finală. În aceeaşi grupă, Telegraf a învins, cu 4-2, pe FC Amicii şi mai speră într-o clasare pe locul secund, în funcţie şi de jocul rezultatelor. În turneul „ultra” old-boys, Săgeata Stejaru s-a impus în derby-ul cu CFR Constanţa, din Grupa E, şi nu mai poate pierde primul loc, astfel că a obţinut biletele pentru semifinale.

În Grupa A, Performer este tot mai aproape de câştigarea grupei, în timp ce Club 29 mai visează la o minune, după ce a depăşit la scor Perla Murfatlar. În Grupa B, Macedonia Ovidiu a trecut de Sparta Techirghiol, iar în Grupa C, Inter Năvodari a obţinut victoria care o menţine în lupta pentru locul al doilea în grupă, trecând de Municipal.

În turneul „ultra” old-boys, în Grupa F, „Tanța și Costel” Medgidia şi-a trecut în cont primul succes la actuala ediţie a turneului.

Duminică vor avea loc încă opt meciuri cu implicaţii în lupta pentru poziţiile fruntaşe şi poate doar în Grupa B avem două favorite, Săgeata Stejaru şi CFR Constanţa. Dar CS Agigea şi AS Vertiroll nu vor depune, cu siguranţă, armele, astfel că se anunţă dueluri de foc.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, cu galerie foto, în TELEGRAFONLINE.RO, 31.01.2016.




piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply