Site icon Mangalia News

Luptătorii din Mangalia, cantonament la 2.200 metri altitudine

ionel_luca

Cuget Liber: Luptătorii de la CS Mangalia au încheiat un an competiţional 2015 care a generat multe momente de satisfacţie. Au fost medalii în turneele naţionale şi internaţionale, inclusiv Mondialele pe plajă, au fost festivităţi şi premieri, iar acum, toată lumea îşi îndreaptă privirile către 2016. 

Noul sezon competiţional care va începe peste mai puţin de două săptămâni este marcat de Jocurile Olimpice de la Rio, însă tinerii luptători din sudul litoralului îşi vor concentra atenţia pe Campionatele Mondiale şi Europene de cadeţi, unde vor să dea lovitura. 
„Pentru anul 2016, avem obiective îndrăzneţe, dar perfect realizabile. Ţintim medalii şi la Mondiale, şi la Europene, iar în ceea ce priveşte Campionatul Naţional, sunt convins că ne putem adjudeca minimum zece titluri de campioni. Dar, pentru acest lucru, sportivii trebuie să se pregătească din timp, cu seriozitate”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, preşedintele de onoare al CS Mangalia, prof. Ionel Luca. 
Aşadar, nu-i vreme de pierdut! Imediat după sărbătorile de iarnă, 22 de luptători, dintre care nu lipsesc Andreea Ana (campioană balcanică şi naţională de cadeţi) sau Ana Maria Bunduc (vicecampioană mondială la lupte pe plajă, medaliată cu bronz la Campionatele Naţionale de cadeţi), vor efectua, în perioada 3-11 ianuarie, un cantonament de pregătire montană, în Parâng. Staff-ul tehnic, în componenţa căruia se regăsesc antrenorii Marian Oancea şi Cornel Trucmel, va însoţi delegaţia sportivă. 

Continuarea, în cugetliber.ro, 22 dec.2015.



Exit mobile version