Site icon Mangalia News

AUDIENȚE ONLINE – Astăzi, despre soarta stadionului și a sportului din Mangalia

AUDIENȚE ONLINE:

Bună ziua,
Deși vă urmăresc cu mare interes, deoarece îmi pasă de orașul în care locuiesc, nu am văzut niciun articol referitor la dispariția Stadionului Central Mangalia.
În lunile care urmează, în locul pe care acum se afla stadionul, o sa apară… surpriza! Încă nu este public (cel puțin nu se scapă nicio vorbă despre ce îi va lua locul…).

După ce au desființat echipa de fotbal (probabil că aceasta a fost o strategie), acum vor desființa și stadionul!

Ar fi multe de discutat pe tema sportului din Mangalia, dar mai am o curiozitate: în bugetul primăriei apare o sumă (mare) care este destinată sportului… Ce se întâmplă cu acești bani, sau dacă nu sunt cheltuibili, de ce apar în buget? Ca să dea bine? De ce nu pot fi folosiți pentru copiii din acest oraș, care încă mai practică un sport?

Din informațiile mele, joi 08.10.2015 ora 17.00, la Casa de Cultura din Mangalia, la presiunea iubitorilor de sport, va avea loc o ședință la care se vor dezbate aceste teme.
Rugămintea mea este să mediatizați această ședință, din dorința de a fi cât mai multe persoane prezente, poate ne lămuresc autoritățile publice ce fac cu orașul nostru, cu sportul și ce se va întâmpla cu stadionul.
Sper să ne sprijiniți în acest demers!
O zi bună! (P.V., 03.10.2015).

Foto: E.V.


MangaliaNews.ro, 3 octombrie 2015.


Exit mobile version