Site icon Mangalia News

Primarul Mangaliei a inspectat zonele afectate de ploile abundente din ultimile zile (FOTO)

radu-cristian-ploi-abundente9

Primarul Mangaliei, Cristian Radu a postat ieri pe o rețea de socializare următorul mesaj, însoțit de fotografiile pe care le atașăm:

“In cursul zilei de vineri m-am deplasat in mai multe zone din oras, insotit de o echipa de colegi din Primarie, pentru a inspecta zonele afectate de ploile abundente de noaptea trecuta si de astazi dimineata.

In urma sesizarilor primite de la dumneavoastra, dar si a constatarilor facute la fata locului, in zonele verificate, ne-am mobilizat impreuna cu cei de la ISU, Goldterm, RAJA si Polaris, pentru a rezolva situatia in cel mai scurt timp posibilPentru cele mai multe dintre probleme, s-a putut interveni pe loc, de exemplu in zona Bulevardului Callatis, sau pe unele strazi din cartierul de case.

In alte zone, lucratorii institutiilor mentionate au ramas pe teren pentru desfundarea canalizarilor sau pentru rezolvarea altor sesizari venite din partea cetatenilor.

Politia Locala Mangalia pune la dispozitia cetatenilor numarul de telefon de la dispecerat, respectiv tel: 0756201404, pentru a semnala si alte cazuri de urgenta referitoare la pagubele provocate de vremea capricioasa din ultimele ore.

Colegii de la dispecerat vor prelua solicitarile dumneavoastra si vor sesiza mai departe institutiile abilitate sa le rezolve, in cel mai scurt timp posibil”.


Publicat: 23.08.2015.


Exit mobile version