Site icon Mangalia News

Soluția la nebunia creată de ANAF

mihaitararachedeputat

Mihai Tararache, deputat de Constanța:

În contextul numeroaselor controale efectuate de ANAF în stațiunile turistice de pe litoral și având în vedere reacția de profundă dezaprobare la nivelul societății față de modalitatea în care Fiscul a înțeles să facă aceste controale, propun Guvernului următoarele:

Nu vreau să se înțeleagă că aș susține evaziune fiscală prin criticile aduse ANAF. Vreau doar ca metodele de control practicate de Fisc să nu mai fie abuzive, să nu blocheze activitatea agenților economici și să nu mai stârnească indignarea turiștilor așa cum s-a întâmplat în minivacanța de 1 mai pe litoral.

Avem parte de un litoral superb și trebuie ca la malul mării să construim un turism modern care să atragă oameni din întreaga lume. Pentru acest lucru trebuie sprijiniți toți întreprinzătorii, iar statul să le fie acestora un partener  corect.

Implementând această soluție statul își va crește încasările, pentru că toți operatorii vor plăti iar mediul economic nu va mai fi agasat cu controale și se va concentra pe investiții, dezvoltare, creare de noi locuri de muncă. În câteva cuvinte, firescul de care avem nevoie.

Mihai Tararache, deputat PNL de Constanța. 07.05.2015.

Mai mult, AICI.

Exit mobile version