Vara lui 2018 va fi „fierbinte” pentru comercianţi pe litoral. Protecţia Consumatorilor anunţă controale mai dure decât cele de anul trecut

0
988

farmec.ro
carturesti.ro%20

Horia Constantinescu, şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, îi îndeamnă pe comercianţii de pe litoral să respecte legea şi să-şi respecte clienţii. Într-un „Decalog” al bunului simţ faţă de consumatori, acesta a trecut în revistă cele mai mari probleme întâlnite în cadrul controalelor.

Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor, 15 martie, a fost un bun prilej pentru Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa (CJPC) să prezinte bilanţul activităţilor pe anul 2017 şi intenţiile de anul acesta.

„Nu am crezut că o parte din lucrurile pe care le întâlnesc pot fi întâlnite într-o piaţă europeană. Anul 2018 va fi un an de ridicare a ştachetei pentru oricare dintre comercianţi în favoarea consumatorilor”, a declarat Horia Constantinescu, şeful CJPC.

„Decalogul” bunului simţ faţă de consumatori a fost prezentat alături de elevii Liceului Traian din Constanţa care au purtat tricouri cu mesaje referitoare la nevoile consumatorilor.

Cele zece porunci lansate de şeful CJPC Constanţa au plecat de la educaţie, alimentaţie sau transport şi au ajuns la relaţia cu alte instituţii cu rol de prevenţie şi control. Ultimul punct din cele zece a fost cel al diferitelor presiuni la care instituţia este supusă din partea diferiţilor agenţi economici prin mici „intervenţii, telefoane sau mită”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Vară fierbinte pentru comercianţii de pe litoral

Citeste mai mult: adev.ro/p5mudx



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply