Site icon Mangalia News

Mangalia în sărbătoare, de Ziua Naţională a României (Foto)

mangalia-1decembrie2014-1

Peste 1000 de persoane au luat parte, luni, în centrul oraşului Mangalia, la manifestările prilejuite de sărbătorirea a 96 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918.

Primăria Municipiului Mangalia şi Garnizoana Mangalia au organizat un program special dedicat acestui eveniment, care a cuprins, începând cu ora 10:00, o ceremonie militară şi religioasă, o depunere de coroane şi jerbe de flori din partea oficialităţilor şi a cetăţenilor oraşului, precum şi o paradă militară a detaşamentului de onoare al garnizoanei.

De asemenea, Primăria Municipiului Mangalia a oferit, tuturor celor prezenţi, deja tradiţionalele porţii de fasole cu ciolan, iar în cursul serii festivităţile s-au încheiat prin solemnitatea de retragere cu torţe şi recitalul Fanfarei Militare.

Primarul Mangaliei, Radu Cristian, prezent la manifestările dedicate Zilei Naţionale a României, a ţinut să ureze un călduros “La mulţi ani!” tuturor românilor, dar şi cetăţenilor oraşului.

„În numele locuitorilor Municipiului Mangalia, adresez mulţumiri ofiţerilor şi subofiţerilor Armatei Române, tuturor soldaţilor şi cadrelor active, celor aflaţi în rezervă, precum şi veteranilor de război, care au luptat pentru a făuri naţiunea română. Nu în ultimul rând, fac un apel la unitate, nu trebuie să lăsăm pe nimeni şi nimic, să ne dezbine”, a mai declarat edilul.

01.12.2014, Biroul de presă al Primăriei Mangalia.

Exit mobile version