Mangalia în sărbătoare, de Ziua Naţională a României (Foto)

0
703

mangalia-1decembrie2014-1

Peste 1000 de persoane au luat parte, luni, în centrul oraşului Mangalia, la manifestările prilejuite de sărbătorirea a 96 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918.

mangalia-1decembrie2014-2

Primăria Municipiului Mangalia şi Garnizoana Mangalia au organizat un program special dedicat acestui eveniment, care a cuprins, începând cu ora 10:00, o ceremonie militară şi religioasă, o depunere de coroane şi jerbe de flori din partea oficialităţilor şi a cetăţenilor oraşului, precum şi o paradă militară a detaşamentului de onoare al garnizoanei.

mangalia-1decembrie2014-3

De asemenea, Primăria Municipiului Mangalia a oferit, tuturor celor prezenţi, deja tradiţionalele porţii de fasole cu ciolan, iar în cursul serii festivităţile s-au încheiat prin solemnitatea de retragere cu torţe şi recitalul Fanfarei Militare.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

mangalia-1decembrie2014-4

Primarul Mangaliei, Radu Cristian, prezent la manifestările dedicate Zilei Naţionale a României, a ţinut să ureze un călduros “La mulţi ani!” tuturor românilor, dar şi cetăţenilor oraşului.

mangalia-1decembrie2014-5

„În numele locuitorilor Municipiului Mangalia, adresez mulţumiri ofiţerilor şi subofiţerilor Armatei Române, tuturor soldaţilor şi cadrelor active, celor aflaţi în rezervă, precum şi veteranilor de război, care au luptat pentru a făuri naţiunea română. Nu în ultimul rând, fac un apel la unitate, nu trebuie să lăsăm pe nimeni şi nimic, să ne dezbine”, a mai declarat edilul.

01.12.2014, Biroul de presă al Primăriei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply