Site icon Mangalia News

FOTO VIDEO Carnavalul Mamaia 2014: Final spectaculos, cu Radu Mazăre în rolul lui Ramses al II-lea

06-Radu Mazare Faraonul Ramses-II-foto-claboo-media

Primarul Radu Mazăre în rolul lui Ramses al II-lea și invitații săi, au participat aseară în Piața Cazino din Mamaia, la ultima ediție din acest sezon a Carnavalului Mamaia.

De la apariția faraonului Ramses pe carul alegoric în forma unui Sfinx imens, până la costume, machiaj, decor, scenariu și efectele speciale, show-ul oferit a fost apreciat de majoritatea turiștilor și constănțenilor.

Pe scena FashionTV au urcat lei, șerpi, cămile și un crocodil, în cea mai spectaculoasă ediție a carnavalului de până în prezent, dedicată Egiptului antic. Animalele au fost aduse în scenă de dresorii Circului Americano Vargas.

Spectacolul fost completat și de participarea vedetei de televiziune Cabral, care a interpretat rolul Marelui Preot al Egiptului Antic. Invitați speciali au fost și doi maeștri în lupte corp la corp: Francesco Filho, campion mondial de K1, care a interpretat rolul lui Bak – generalul carelor faraonului și președintele Federației Naționale de Karate, Dorel Bulearcă.

Invitații au pus în scenă demonstrații de lupte, dar și momente de dans și de magie, create de iluzionistul Cezar Bălășoiu.

Carnavalul Mamaia a atras, pe toată durata verii, zeci de mii de spectatori.

Radu Mazăre a fost, pe rând, Cezar, Ștefan cel Mare și Ramses, în spectacolele de pe scena Fashion Summer Festival Mamaia 2014.

Carnavalul Mamaia a ajuns, astfel, la finalul celei de-a III-a ediții și este inclus în seria de evenimente organizată de Fashion TV și Primăria Constanța, cu sprijinul Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunării.

sursa text: radioconstanta.ro, 31.08.2014.

FOTO: Claboo Media Constanta.

Iată și filmul evenimentului:


Publicat pe 30 aug. 2014
Radu Mazare, Faraonul Ramses al II-lea, by Claboo Media.

www.facebook.com/claboomedia.

Vezi și Claboo Media pe Antena 3:

http://videonews.antena3.ro/video/lifestyle/faraonul-mazare-spectacol-la-mamaia-019yE4J0iov.html

MangaliaNews.ro, 31.08.2014.

Exit mobile version