Site icon Mangalia News

Daewoo Mangalia Heavy Industries SA, despre nava Flaminia

S.C. Daewoo Mangalia Heavy Industries S.A., prin biroul sau de presa, in legatura cu aspectele expuse in cadrul emisiunii “Romania, te iubesc” – editia din data de 06.10.2013, face urmatoarele precizari rectificative:

In urma unei regretabile erori de comunicare interdepartamentala la nivelul Daewoo Mangalia Heavy Industries S.A., reprezentantul societatii noastre — domnul Toader Pompiliu — in contextul intrebarii reporterului cu privire la ratiunile care au determinat intrarea navei in Constanta, la dana de cereale, a afirmat, in mod incorect: “Aceasta a fost solutia acceptata de autoritatile romane”. (Inregistrare emisiune de la min 13:27 la min 13:29).

Ca urmare, Biroul de presa al S.C. Daewoo Mangalia Heavy Industries S.A. este imputernicit de conducerea executiva a societatii pentru a corecta afirmatia de mai sus, astfel:

“Necesitatea de intrare a navei in portul Constanta a fost impusa de ratiuni tehnologice, pescajul navei de 8.6 m, fiind imposibil de satisfacut de santierul naval de la Mangalia sau de zona portuara Midia — Navodari. In acest context, dana 38 UMEX a Portului Constanta a fost aleasa pe considerente tehnice, tehnologice si comerciale”.

Daewoo Mangalia Heavy Industries S.A. regreta faptul ca in urma acestei erori s-au indus in mediul public suspiciuni asupra competentei, profesionalismului si rigorii institutiilor statului in legatura cu procedurile aplicabile.

ziuaconstanta.ro, 31 oct.2013.

Exit mobile version