Site icon Mangalia News

Mangalia: Ajutorul social, „livrat la domiciliu”

În cadrul programului de audienţe publice, primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a avut, la finalul săptămânii trecute, o întâlnire cu locuitorii din mai multe zone ale oraşului.

În cadrul întrunirii, acesta a anunţat faptul că “persoanelor înscrise la cantina socială, care nu se pot deplasa din motive medicale, li se vor aduce acasă, periodic, alimentele care li se cuvin”.

Totodată, edilul a reiterat ideea că „nu vor primi ajutoare sociale persoanele certate cu legea”.

Sunt mulţi cetăţeni care vin la cantina socială şi mănâncă din banii contribuabililor, dar după aceea îşi cumpără ţigări şi băutură. Mai mult decât atât, unii vin chiar şi în stare de ebrietate la cantina socială. Nu mi se pare corect acest lucru. Nu au bani de hrană, dar de băutură şi ţigări, da. Nu este normal, în primul rând faţă de cetăţenii model. Poate că unii îşi rup de la gură pentru a-şi achita taxele şi impozitele, iar alţii cărora, chipurile, le plângem de milă, beau şi fumează de „sting” şi apoi vin cu mâna întinsă la Primărie. Aceste obiceiuri, nu tocmai corecte, trebuie să înceteze”, a spus Cristian Radu. (T.I.).

Telegraf, Luni, 4 februarie 2013.

Exit mobile version