Site icon Mangalia News

Proiecte ale Asociaţiei Sportive Municipale Callatis mg Mangalia

„Secretul reuşitei? Munca în echipă!”

Reorganizare a activităţii sportive în sudul litoralului, unde, recent, a luat fiinţă Asociaţia Sportivă Municipală Callatis mg Mangalia, condusă de preşedintele Lucian Luca.

Noua structură de la Mangalia – Asociaţia Sportivă Municipală Callatis mg – porneşte la drum cu gânduri mari şi o conducere formată din oameni implicaţi, care înţeleg foarte bine fenomenul: Lucian Luca – preşedinte, Dragoş Dima – vicepreşedinte, Gemal Memetcea, Gabriel Tănase, Marius Cristea – membri fondatori, Paul Trucmel – secretar general.

„Am luat decizia înfiinţării acestei asociaţii din dorinţa de a dezvolta toate disciplinele existente la Mangalia, dar şi de a înfiinţa secţii noi. Vrem ca toate cluburile şi structurile sportive existente să devină membre ale asociaţiei şi să elaborăm o strategie comună pentru dezvoltarea sportului la Mangalia”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, preşedintele Lucian Luca.

………………………………………………………………………………………………………………………………….

Un proiect ambiţios al Primăriei Mangalia se referă la construcţia unui nou complex sportiv, care să includă un stadion, o sală polivalentă, bazin de nataţie acoperit, terenuri de tenis, terenuri de antrenament, restaurant şi hotel.

„În prezent, se lucrează la acest proiect, se fac evaluări şi se caută soluţii de finanţare. Terenul necesar a fost deja localizat, la ieşirea din Mangalia, spre Albeşti”, a explicat preşedintele Lucian Luca.

Vă invităm să citiţi articolul complet în Cuget Liber, Marţi, 18 Decembrie 2012.

Exit mobile version