Proiecte ale Asociaţiei Sportive Municipale Callatis mg Mangalia

0
1092
„Secretul reuşitei? Munca în echipă!”

Reorganizare a activităţii sportive în sudul litoralului, unde, recent, a luat fiinţă Asociaţia Sportivă Municipală Callatis mg Mangalia, condusă de preşedintele Lucian Luca.

luca-1355768988.jpg

Noua structură de la Mangalia – Asociaţia Sportivă Municipală Callatis mg – porneşte la drum cu gânduri mari şi o conducere formată din oameni implicaţi, care înţeleg foarte bine fenomenul: Lucian Luca – preşedinte, Dragoş Dima – vicepreşedinte, Gemal Memetcea, Gabriel Tănase, Marius Cristea – membri fondatori, Paul Trucmel – secretar general.

„Am luat decizia înfiinţării acestei asociaţii din dorinţa de a dezvolta toate disciplinele existente la Mangalia, dar şi de a înfiinţa secţii noi. Vrem ca toate cluburile şi structurile sportive existente să devină membre ale asociaţiei şi să elaborăm o strategie comună pentru dezvoltarea sportului la Mangalia”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, preşedintele Lucian Luca.

………………………………………………………………………………………………………………………………….

Un proiect ambiţios al Primăriei Mangalia se referă la construcţia unui nou complex sportiv, care să includă un stadion, o sală polivalentă, bazin de nataţie acoperit, terenuri de tenis, terenuri de antrenament, restaurant şi hotel.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

„În prezent, se lucrează la acest proiect, se fac evaluări şi se caută soluţii de finanţare. Terenul necesar a fost deja localizat, la ieşirea din Mangalia, spre Albeşti”, a explicat preşedintele Lucian Luca.

Vă invităm să citiţi articolul complet în Cuget Liber, Marţi, 18 Decembrie 2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply