Site icon Mangalia News

PER Mangalia invită cetăţenii la acţiunea de ecologizare „Let’s do it, Romania!”

 “Let’s do it, Romania!“, campania naţionalǎ de curǎţenie în toatǎ ţara într-o singurǎ zi,  ajunge sâmbǎtǎ, 12 mai 2012, la Mangalia, prin proiectul ZIUA NAŢIONALĂ A CURĂŢENIEI, susţinut de echipa Partidului Ecologist Român, filiala Mangalia.

Echipa PER a luat iniţiativa de a organiza la nivel local aceastǎ campanie de curǎţenie a României, cu dorinţa clarǎ şi obiectivul bine conturat de a aduce o schimbare în imaginea actualǎ a municipiului Mangalia.

În vederea ecologizării Mangaliei, PER îşi doreşte implicarea directǎ a populaţiei. „Aşteptǎm sǎ ni se alǎture mangalioţi într-un număr cât mai mare, care sǎ depunǎ un minim efort pentru un oraş curat şi un viitor sǎnǎtos”, se arată într-un comunicat al PER.

PER promite sǎ se implice şi în viitor în toate proiectele care susţin protejarea naturii şi nu numai, astfel încât locuitorii din Mangalia sǎ poatǎ trǎi într-un mediu prielnic şi curat.

„Sprijinul populaţiei, cu caracter de voluntariat este foarte important şi de aceea lansăm chemarea: Înscrie-te şi TU alǎturi de noi!”, se mai precizează în comunicatul mai sus menţionat.

Voluntarii sunt aşteptaţi la sediul PER, din strada Oituz nr.5, clǎdirea Avântul (în spatele Poştei vechi).

ziuaconstanta.ro, duminica, 06 Mai 2012.

Exit mobile version