Site icon Mangalia News

Ziua Satului 2 Mai, sărbătoare mare pentru locuitori, dar și pentru turiștii care au petrecut mini-vacanța aici. La mulți ani, oameni dragi! Să fim mereu uniți și să ducem mai departe povestea frumoasă a acestui loc special, iubit de atâția oameni deosebiți! [Album FOTO]

Nicăieri nu e ca acasă! 2 Mai, pentru toți ceilalți este Ziua Tineretului, dar pentru noi este Ziua oficială a Satului în care și cu care am crescut și care a devenit un loc de poveste pentru mulți români!
2 Mai este casa noastră, locul în care ne creștem copiii, ascultăm poveștile bunicilor și ne bucurăm de comunitatea diversă din care facem parte.
A fost o zi frumoasă în care toată lumea a sărbătorit, de la cel mai mic până la cel mai în etate locuitor al comunei! De altfel, Toma Nicolae – 95 de ani, precum și alți 55 de seniori cu vârste de 70, 75, 80, 85, 90 și 95 ani au primit cadouri și felicitări în cadrul unei ceremonii dedicate celor mai vârstnici oameni din comună. La mulți ani!
Și cei mici au avut o zi aparte! Festivalul „Scoica de Argint” a ajuns la a 4-a ediție, iar 50 de copii din tot județul Constanța s-au înscris în acest concurs de talente care are loc la noi, în 2 Mai.
Cea mai mare veselie a fost însă pe strada principală, acolo unde gospodinele talentate din 2 Mai au tentat cu preparate, pe cât de arătoase, pe atât de gustoase! Așa a arătat Ziua satului nostru, o sărbătoare, atât pentru noi, cei care locuim aici, dar și pentru turiștii care au petrecut mini-vacanța aici!
„La mulți ani, oameni dragi! Să fim mereu uniți și să ducem mai departe povestea frumoasă a acestui loc special, iubit de atâția oameni deosebiți! 2 Mai este locul de care mă leagă amintiri extraordinare. 2 Mai este satul pe care îl am în suflet, cu oameni veseli și buni! Iar, astăzi, tot satul a fost în sărbătoare, de la cel mai mic până la cei mai mari! Respect pentru seniorii noștri, speranțele multe puse în copiii talentați și … delicii culinare! În câteva cuvinte – Ziua Satului 2 Mai! Și, este adevărat! Pentru că ceea ce au pregătit doamnele din 2 Mai arată execelent, nu am reușit să mă abțin! Am cumpărat… tot! La mulți ani, 2 Mai! Nicăieri nu este mai bine decât acasă!” – Acesta este mesajul primarului comunei Limanu, Daniel Gheorghe Georgescu, la ceas de sărbătoare a satului 2 Mai.
MN: Albumul foto integral poate fi vizionat AICI.


Mangalia News, 03.05.2023. (sursa: facebooksepoatemaimult).


Exit mobile version