Site icon Mangalia News

Lansarea proiectului european „Sistematizarea pe verticală a zonei Grădina de Vară ”FARUL” din Mangalia [VIDEO]

Primăria Municipiului Mangalia a organizat marți, 23 februarie, la sediul Clubului Nautic ”Callatis”, evenimentul prilejuit de lansarea proiectului european „Sistematizarea pe verticală a zonei Grădina de Vară”. Prezentarea proiectului a fost susținută de către viceprimarul Dragoș Angelescu.

În cadrul proiectului, vor fi reabilitate și modernizate Grădina de Vară “Farul” din Mangalia și străzile Ștefan cel Mare, Rozelor, Bd. 1 Decembrie 1918 și Șoseaua Constanței (de la Sensul giratoriu până la Piața Republicii).

”Sperăm că lucrările vor începe, până la finalul acestui an, iar odată cu finalizarea proiectului, vom reda publicului unul dintre simbolurile culturale ale orașului nostru, Grădina de Vara Farul. Locuitorii Municipiului Mangalia se vor putea bucura de proiecții de film, workshop-uri culturale și meșteșugărești cât și de zona de “Grădină botanică”, toate acestea realizate la standarde europene. Pe străzile menționate anterior va fi refăcută trama stradală, dar și trotuarele, cu iluminatul public, pentru desfășurarea circulației rutiere și pietonale în deplină siguranță și confort. Municipiul Mangalia are un potențial extraordinar de dezvoltare, iar noi muncim zilnic pentru a-l îndeplini”, a precizat primarul Mangaliei, Radu Cristian.


Mangalia News, 26.02.2021. (sursa: Mangalia.TV).


Exit mobile version