Site icon Mangalia News

A început amenajarea străzii Gheorghe Bunoiu – Aleea Taberei, din 2 Mai | Proiect demarat încă din 2017!

A început amenajarea străzii Gheorghe Bunoiu – Aleea Taberei, din 2 Mai!

Vineri au fost realizate primele lucrări, dar proiectul a fost demarat încă din 2017. Studiile de fezabilitate, proiectarea și obținerea avizelor sunt etape obligatorii în orice proiect public și nu depind de autoritatea locală, ci de alte instituții publice.

Proiectul de reabilitare a străzii Gheorghe Bunoiu – Aleea Taberei are o valoare totala de 832.000 lei, iar lucrarile presupun reabilitarea părții carosabile, amenajarea de trotuare, precum și amplasarea de stâlpi de iluminat cu corpuri led. În plus, în zonă se vor monta băncuțe și coșuri de gunoi.

“Vom profita de vremea frumoasă și vom încerca să accelerăm ritmul de lucru, astfel încât să terminăm acest proiect în cel mai scurt timp. De altfel, se lucrează în ritm alert pe toate tronsoanele pe care am demarat programul de asfaltări. Și pe strada Morii din Limanu, acolo unde avem un alt șantier, suntem în grafic. Și aici discutam despre un proiect amplu, o investiție de aproximativ 1,1 milioane lei. Împreună, aceste două străzi cumulează aproape un kilometru de covor asfaltic nou, ceea ce se adaugă la cei 22 de kilometri pe care am reușit să-i turnăm până acum. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, dar acest tip de lucrări sunt esențiale pentru modernizarea infrastructurii în comunitatea noastră”, apreciază Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.


Mangalia News, 13.09.2020.


Exit mobile version