Site icon Mangalia News

O ROMÂNCĂ A CÂŞTIGAT TITLUL MISS FITNESS UNIVERS [VIDEO]

O româncă a câştigat pentru a şasea oară titlul Miss Fitness Univers. Competiţia a avut loc duminică în America, la Miami.

Premiul este cu atât mai important pentru Anca Bucur, întrucât sportiva a născut în urmă cu 9 luni şi a plecat în Statele Unite însoţită de soţul ei şi de băieţel, pe care chiar l-a alăptat, între probe.

Sportiva a muncit mult pentru a fi într-o formă maximă şi a mărturisit pe conturile de socializare că a avut mari emoţii şi că este cel mai important titlu de până acum.

Concurenţii au trecut prin mai multe probe, inclusiv cea a costumului de baie şi proba de fitness. Juriul a decis că din sutele de concurenţi, frumoasa româncă merita marele titlu.

Anca Bucur: A fost cea mai frumoasa, grea, interesantă, emoționantă, și inspirațională provocare pentru mine! But I did it! Actually we did it 🙏😊✨👶😍👪

Acest trofeu îmi confirmă că poți sa faci orice îți dorești, atâta timp cât exista implicare, disciplina, ambiție, multă, multă muncă și pasiune! 

Promit sa revin cu o postare pe blog, despre aceasta experiența și despre cum am câștigat al 6-lea titlu: Miss Fitness Universe 🏆 Am avut multe trăiri intense azi! 🙏

VIDEO, pe digi24.ro


Mangalia News, 25.06.2019.


 

Exit mobile version