Site icon Mangalia News

Revine pe cai mari în prim plan. Numire şoc la Neptun Olimp SA! Ce fost deputat a ajuns administrator la compania de stat

Neptun Olimp SA are de luni, 12 iunie, un nou Consiliu de Administraţie (CA), după ce vechea structură a fost revocată de către Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA). Dacă despre demisiile foştilor administratori am anunţat deja, trebuie să spunem că noua componenţă a CA-ului este cât se poate de suprinzătoare. Şi nu ne referim doar la şefa Juridicului din Ministerul Dezvoltării Regionale în perioada Elena Udrea, ci la un fost deputat instalat acum administrator la Neptun Olimp.

AGA de la Neptun Olimp SA a aprobat în şedinţa de pe 12 iunie raportul de gestiune al administratorilor pentru anul 2016, raportul auditorului financiar, situaţiile financiare pe anul trecut ale societăţii, precum şi bugetul pe anul 2017. De asemenea, AGA l-a revocat pe administratorul Mihail Voicu, întrucât acesta nu a fost reales pentru un nou mandat şi a luat cunoştinţă de demisiile administratorilor Eugen Butnariu, Măriuca Oana Pistol şi Gabriela Cristea.

În fine, AGA a decis numirea în funcţiile de administratori provizorii ai Neptun Olimp SA a următorilor: Dragoş Călin (din Braşov, şeful Direcţiei Juridice din SIF Transilvania, acţionar al Neptun Olimp SA), Ionel Damian (constănţean, fost administrator la Agenţia Naşională de Cadastru, alături de Sevil Shhaideh, actualul vicepremier), Ramona Zena Petcu (şefa de cabinet a lui Horia Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa), Ionela Stoian (secretar general în Ministerul Dezvoltării, minister în conducerea căruia se afla şi în mandatul Elenei Udrea, martoră în procesul de corupţie „Gala Bute”) şi Florin Gheorghe.

Un mandat, patru partide

Continuarea, în replicaonline.ro, 13.06.2017.


 

Exit mobile version