Site icon Mangalia News

Urmărire cu focuri de armă la Mangalia! Un turist din București a intrat într-un baraj al Poliției!

Urmărire cu focuri de armă, în această dimineață, la Mangalia! Un turist din București, venit la malul mării pentru minivacanța de 1 mai nu a oprit la semnalul polițiștilor și a pornit într-o cursă nebună pe șosele.

Totul a început în jurul orei 08.00, în Mangalia, atunci când polițiștii i-au făcut semn să oprească șoferului care conducea un BMW seria 3.

Bărbatul nu a oprit și a continuat să conducă cu viteză. La intrarea în Eforie Nord, un baraj format din două mașini și o motocicletă a fost forțat de șoferul fugar, una dintre mașini fiind zgâriată.

În zona podului de la Agigea, un alt baraj al Poliției a reușit să îl încetinească pe bărbatul din București, iar după ce un polițist a efectuat un foc de avertisment, șoferul a fugit.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost imobilizat și condus la sediul Poliției Mangalia pentru a fi testat și pentru audieri. (reporterntv.ro, 30.04.2017).

Cititi si: http://radioconstanta.ro/2017/04/30/constanta-tanarul-din-bucuresti-care-a-sfidat-barajele-formate-de-politisti-a-fost-retinut/


 

Exit mobile version