Site icon Mangalia News

ALERTĂ DE TSUNAMI PE SCENA POLITICĂ! PSD – 47%, PNL – SCOR DEZASTRUOS LA CONSTANŢA

Partidul Social Democrat este marele câştigător al alegerilor parlamentare, în timp ce PNL “culege” un scor de sub 30%, aşa cum spera înainte de vot. Înfrângerea este cu atât mai amară cu cât USR, marea surpriză a acestor alegeri, ia aproape 10 procente, în condiţiile în care premierul Dacian Cioloş a “girat” pentru ambele partide.

Liberalii s-au păcălit pe parcursul întregii campanii electorale că USR va lua voturi de la nehotărâţi şi de pe stânga. Greşit! Campania liberalilor, prost gestionată şi ea, a condus la un scor de 20 şi ceva la sută. La rândul ei, Diaspora a sancţionat PNL-ul şi, se pare, Diaspora va duce PMP îm Parlament. Momentan, partidul lui Traian Băsescu a încheiat seara de duminică, 11 decembrie, cu foarte mari emoţii.

(…)

La Constanţa, social-democraţii au încheiat seara transmiţând, prin intermediul purtătorului de cuvânt, deputatul Titus Dobre, mulţumiri electoratului, în timp ce mulţi alţi membri de partid se aflau la o petrecere în cinstea rezultatului: 44-45%. Social-democraţii constănţeni estimau că obţin, lejer, 5 mandate de deputaţi (posibil + încă unul), 2 mandate de senatori (posibil şi un al treilea), în timp ce despre liberali comentau că vor lua 4 deputaţi şi 1 sau 2 senatori, USR ar putea obţine 1 mandat de deputat, ALDE, cu emoţii, 1 mandat de deputat. Dacă ALDE rămâne doar cu un mandat de deputat, se poate comenta că UDTTMR nu va avea reprezentant în Parlament.

Mai mult, in replicaonline.ro, Luni, 12 dec.2016.


 

Exit mobile version