Site icon Mangalia News

Engie (fostul Congaz) pregăteşte investiţii serioase în extinderea reţelei de gaze în județul Constanţa

gaze
Mai multe localităţi constănţene sunt vizate de o investiţie de aproape 30 de milioane de lei care urmează să fie făcută de Engie S.A. România, cunoscută pe plan local ca fostul Congaz.
Compania a lansat recent, o licitaţie publică prin care doreşte să contracteze trei agenţi economici care să se ocupe de proiectare şi execuţie în extinderea conductei de gaze naturale şi branşamente de gaze naturale.
Investiţia care vizează 21 de judeţe din întreaga ţară, inclusiv Bucureşti a fost estimată la o valoare totală de 199.366.308 lei fără TVA, bani din surse proprii, a fost împărţită pe mai multe loturi.
Potrivit informaţiilor publice furnizate prin Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, două dintre loturi cuprind mai multe localităţi constănţene.
Astfel, unul dintre ele include localităţile Cogealac, Valu lui Traian, Lumina, Mihail Kogălniceanu, Mamaia, Medgidia, Năvodari, Ovidiu, Palazu, investiţia pentru aceste zone fiind estimată şa 13.782.240 lei fără TVA.
Alţi 14.389.830 de lei fără TVA ar urma să fie investiţi în localităţile extinderea reţelei de gaze din localităţile Cumpăna, Lazu, Agigea, Eforie Sud şi Eforie Nord, Negru Vodă.

Mai mult, în observator.ro, Sâmbătă, 3 sept.2016.


Follow us: MangaliaNews PunctRo, to Facebook and @MangaliaNews, on Twitter





Piese auto și accesorii pentru toate tipurile de autoturisme, în Mangalia, lângă Casa Tineretului:




Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro


Exit mobile version